Feature Review Auteur: Redactie AN — 19 november 2011

Uit het zonnige en mooie Saint Tropez ontvingen we van fabrikant Noreve een leren beschermhoes voor de iPhone 4. Noreve noemt de toegestuurde beschermhoes de “Apple iPhone 4 Tradition leather case”.Zoals de naam al doet vermoeden, is de bescherm van leer en met de hand gemaakt. En waar nodig zitten de nodige uitsparingen. In dit model click je de iPhone 4 erin, waarna je de flap aan de voorkant dicht kan drukken. De (druk)sluiting zit bovenaan.

Echter bij ons model gaat het dichtdoen moeizaam. En sluit de voorkant niet helemaal mooi af. Het lijkt of het leren verbindingsstuk wat de voorkant met de achterkant bevestigt, net iets te krap is. Misschien dat als je deze beschermhoes langer gebruikt, dat er iets meer speling ontstaat in het leren verbindingsstuk. De verdere afwerking is in het algemeen redelijk.

De “Apple iPhone 4 Tradition leather case” wordt geleverd met een clip. Deze kun je met behulp van de eveneens meegeleverde (mini)schroevendraaier bevestigen. Waardoor je de iPhone aan je broekriem kan bevestigen.

Conclusie:
De “Apple iPhone 4 Tradition leather case” die wij hebben ontvangen, heeft problemen met de sluiting. En dat is jammer, zeker voor een product wat met de hand wordt gemaakt. Verder is deze beschermhoes redelijk afgewerkt.

De “Apple iPhone 4 Tradition leather case” is leverbaar vanaf 42,99 euro. En is leverbaar in verschillend leer en diverse kleuren. Bestellen kan o.a. op de website van Noreve.

Waardering: ★★★☆☆ 

Share

About Author

Redactie AN

(0) Readers Comments

Comments are closed.