skip to Main Content
Review: De Design-accu’s Van Powerseed

Review: De design-accu’s van Powerseed

Meestal zijn externe oplaadbare accu’s die je mee kan nemen om tussendoor je iPhone, iPod, iPad of iPhone te kunnen opladen niet het toonbeeld van design. Maar met de nieuwe PS-2400 AngelEye en PS-4800 TheBank van Powerseed komt daar verandering in.

De nieuwe Powerseed accu’s hebben een strak design en zijn in meerdere kleuren beschikbaar. En niet onbelangrijk ze zijn compact en licht waardoor het makkelijk mee te nemen is. Voor de behuizing heeft men gebruik gemaakt van aluminium, deze is verder afgewerkt met een hoogwaardige acryl coating.

De PS-2400 AngelEye en PS-4800 TheBank maken gebruik van een oplaadbare Lithium-ion batterij. Deze hebben respectievelijk een capaciteit van 2400mah en 4800mah. Hierdoor wordt de iPhone binnen 1 a 1,5 uur opgeladen (model afhankelijk).

Met de ingebouwde LED is de voortgang van het opladen te volgen (de PS-4800 heeft nog een extra led, dat als een kleine zaklamp dienst kan doen…). Mocht de Powerseed leeg zijn dan kun je hem opladen via de USB aansluiting van de Mac of via het ouderwetse stroomnet. Standaard wordt er een micro USB meegeleverd om uw powerbank mee op te laden. Bij de PS-4800 The Bank worden als extra verschillende aansluitadapters mee geleverd om aan de USB kabel te verbinden. Er zit overigens geen stekker bij voor de iPhone 5. Je zult dus je eigen usb-kabel moeten gebruiken.

De PS-2400 AngelEye kost 29,95 euro en voor de PS-4800 TheBank betaal je 39,95 euro. Bestellen kan via de website van Powerseed.

Waardering: ★★★★☆ 

Back To Top