skip to Main Content
Plugin Topaz ImpressionPlugin Topaz ImpressionTopaz Labs bekend van zijn uitgebreide professionele assortiment plugins voor o.a. Adobe Photoshop, introduceert zijn laatste plugin Topaz Impression.

Met de nieuwe plugin Topaz Impression die voor Adobe Photoshop is gemaakt, beschik je over de mogelijkheid om je foto om te toveren tot een schets of een schilderij. De plugin beschikt over meerdere presets zodat je snel aan de slag kan. Deze presets zijn ook aan te passen naar eigen smaak en op te slaan. Zo kun je bijvoorbeeld de penseel (brush) instellen, structuur uitkiezen en zelfs het licht bepalen. Topaz Labs heeft niet bespaard op de mogelijkheden!

topaz_impression_voorbeeld

(Foto afkomstig van www.eddiehorstman.nl.)De nieuwe plugin Topaz Impression is een mooi alternatief voor het olipaint-filter wat jammergenoeg verdwenen is in de laatste versie van Adobe Photoshop. Topaz Labs geeft de gelegenheid om de plugin eerst te proberen met de gratis trial. Wil je de plugin uiteindelijk hebben, dan betaal je 99 dollar. Voor dit bedrag krijg je een geweldig product.

Waardering: ★★★★★ 

Back To Top