skip to Main Content
Review: Noreve Apple IPhone 6 Plus Leather Case

Review: Noreve Apple iPhone 6 plus Leather Case

Met de komst van de iPhone 6 en iPhone 6 plus introduceren, zoals gebruikelijk, verschillende fabrikanten die zich hier mee bezig houden hun beschermende hoesjes voor deze nieuwe modellen. Noreve is één van deze fabrikanten. Deze fabrikant die gevestigd is in het mooie Sant Tropez, vervaardigd al jaren beschermhoezen voor de producten van Apple. En nu dus ook voor de iPhone 6 en iPhone 6 plus. Noreve vervaardigd deze beschermhoezen op een ambachtelijke manier en was zo vriendelijk om ons een beschermhoes voor de iPhone 6 plus toe te sturen.

Wij mochten het type “Noreve Apple iPhone 6 plus Leather Case” in een zwarte uitvoering ontvangen in een zeer luxe verpakking (mooie doos met een stoffen zak waarin de beschermhoes zit). Alleen dit laatste geeft je al het gevoel iets speciaals in handen te hebben! Aan de presentatie ligt het in ieder geval dus niet. Maar het gaat natuurlijk uiteindelijk om de beschermhoes.

De “Noreve Apple iPhone 6 plus Leather Case” is een zogenaamde flip-case gemaakt van leer, hierbij valt de voorkant open naar beneden. Bij dit model wordt door een klem-systeem aan de bovenkant de hoes dicht gehouden. Dit werkt prima, maar in het begin nog een beetje stug. Maar door het gebruik zal de stugheid verdwijnen. Je kunt zien dat Noreve aandacht heeft besteed aan deze hoes. Alles is prima afgewerkt en de iPhone Plus wordt mooi omsloten, en waar nodig zitten er uitsparingen. Mooi detail is aan de bovenkant van de hoes waar een uitsparing zit voor de speaker. Deze is afgewerkt met aluminium gaas.

Deze beschermhoes is in meerdere kleuren leverbaar (zowel binnen als buitenkant) en zelfs uit te breiden tegen een meerprijs met een clip (plastic of van metaal) om deze aan je broek te kunnen bevestigen.

Conclusie:
Noreve heeft met de “Noreve Apple iPhone 6 plus Leather Case” een mooie kwalitieve goede beschermhoes voor de iPhone 6 plus afgeleverd, met eventueel de keus voor een andere kleur en een clip, waar weinig op aan te merken valt. Mocht je de hoes aan iemand kadoo doen, dan is het zeker de moeite waard om voor de luxe verpakking te kiezen.

De “Noreve Apple iPhone 6 plus Leather Case” is leverbaar vanaf 52,90 euro en online te bestellen op de website van Noreve.

Waardering: ★★★★★ 

Back To Top