skip to Main Content
Topaz Labs Brengt Plugin Topaz Glow UitTopaz Labs brengt plugin Topaz Glow uitTopaz Labs is een fabrikant dat al jaren verdienstelijk plugins op de markt brengt voor o.a. photoshop en heeft recent er weer een plugin erbij. De naam van deze nieuwe plugin is Topaz Glow. Zoals de naam Topaz Glow al doet vermoeden geeft deze plugin het effect van een gloed aan je afbeelding. Om snel te kunnen starten zijn er verschillende presets ingebouwd, die je overigens ook kunt veranderen. Opslaan van een eigen preset is ook mogelijk.

Vanwege de introductie van deze plugin Topaz Glow geldt er een tijdelijk actieprijs van 49,99 dollar i.p.v. 69,99 dollar tot eind december. Gebruik de code “INTROGLOW” om voor de actieprijs in aanmerking te komen. Het filter kan met een trial eerst worden uitgeprobeerd. Kijk ook eens naar de andere filters die Topaz Labs aanbiedt.

Back To Top