skip to Main Content

Canon’s nieuwste irista-updates zijn live

Canon lanceert zijn nieuwe updates van haar cloud-based fotobeheerservice irista, voor  nog meer gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe functies maken deel uit van de volgende ontwikkelfase van het platform en bevatten naast een geoptimaliseerde gebruikersbeleving voor tablets ook de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit irista, HD fotoboeken van zeer hoge kwaliteit te bestellen.

Canon maakt vandaag ook de nieuwe tarieven bekend van de abonnementsvormen voor irista, zodat fotoliefhebbers over meer opslagruimte beschikken,  tegen hetzelfde tarief

Functie-upgrades – voor een geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke beleving

De nieuwe functies zijn:

  • Adobe®Lightroom® integratie: Bewerk opnamen rechtstreeks in Lightroom, dat de bewerkte versies opslaat en synchroniseert met je irista-account, zodat je één plek houdt om al je foto’s op te slaan. Gebruikers van Lightroom zien dat hun foto’s in irista zijn voorzien van XMP-gegevens om opnamen eenvoudig te filteren.
  • Geschikt voor meerdere apparaten:De gebruikersbeleving is nu verbeterd door alle functionaliteit van irista gemakkelijk toegankelijk te maken op tablets. Én irista is compatibel met de meeste populaire iOS en Android tablets.
  • Met één druk op de knop een fotoboek: Maak en bestel schitterende HD-fotoboeken – rechtstreeks vanuit irista. Kies je favoriete foto’s en stel binnen irista een fotoboek samen, alles via je webbrowser. Je ontvangt een schitterend fotoboek en kunt keer op keer genieten van je foto’s.

Nieuwe tarieven – meer opslagruimte voor fotoliefhebbers

De irista-updates komen tegelijk beschikbaar met nieuwe tarieven voor de abonnementsvormen, waarbij voor elk type abonnement de opslagcapaciteit is verhoogd. De gratis variant biedt in de cloud 15 GB aan opslagruimte – met volledige irista-functionaliteit. Semi-professionele of professionele gebruikers met grotere fotobibliotheken kunnen nu tegen een vergoeding op maand- of jaarbasis beschikken over 200 GB en 500 GB.

De aangepaste abonnementsvormen voor irista zijn als volgt:

  • Tot 15 GB: Gratis, volledige functionaliteit
  • Tot 200 GB: € 4,99 per maand of € 49,- per jaar
  • Tot 500 GB: € 10,99 per maand of € 109,- per jaar

Extra opslagruimte kan worden besteld tegen een vergoeding van € 39,- per jaar voor 100 GB, € 99,- per jaar voor 500 GB en € 199,- per jaar voor 1 TB.

Back To Top