skip to Main Content
Seagate Personal Cloud

Seagate Personal Cloud

Met de Seagate Personal Cloud kunt u uw eigen cloud maken die ook buitenshuis toegankelijk is. Organiseer de foto’s van uw gezin, uw video’s, muziek en andere belangrijke documenten op één beveiligde en centrale plaats in uw thuisnetwerk en maak back-ups van uw pc’s, Macs en alle cloudservices die u gebruikt.

De Personal Cloud maakt automatisch en voortdurend draadloos back-ups van alle pc’s en Mac-computers in uw huis. U kunt erop vertrouwen dat er back-ups worden gemaakt van alle computers in uw netwerk. U kunt zelfs uw eigen back-upschema plannen met de bijgeleverde Seagate Dashboard-software.

Neem uw cloud mee, overal waar u bent. Met de Personal Cloud kunt u uw digitale content onderweg beheren en openen via een Seagate Access-account of de Seagate Media-app. Seagate Access geeft alle gebruikers die zijn geregistreerd voor de Personal Cloud toegang tot persoonlijke en openbare bestanden op de schijf die bij u thuis staat.

De Seagate Personal Cloud is verkrijgbaar met een enkele harddisk van 3TB, 4TB en 5TB. Wil je meer zekerheid dan kun je ook kiezen voor de Personal Cloud 2-Bay. Deze uitvoering wordt geleverd met twee schijven. Alle bestanden worden automatisch opgeslagen op beide schijven. Als er dus één defect raakt, blijven uw gegevens bewaard. De Personal Cloud 2-Bay is verkrijgbaar in 4TB, 6TB en 8TB.

Deze nieuwe producten van Seagate zouden deze maand op de markt komen. De prijzen zijn op het moment nog niet bekend.

Back To Top