skip to Main Content
Canon Introduceert Nieuwe Printers

Canon introduceert nieuwe printers

Canon introduceert de nieuwe PIXMA PRO-100S en PIXMA PRO-10S, deze vervangen de huidige Canon PRO-100 en PRO-10 printers en bieden een reeks aan nieuwe connectiviteits-mogelijkheden om je in staat te stellen gemakkelijk te printen en je creaties tot leven te brengen.

De PIXMA PRO-100S gebruikt 8 dye-inkten om met hoge snelheid en hoge kwaliteit A3+ prints te maken. De PIXMA PRO-10S is uitgevoerd met een systeem op basis van pigmentinkt en heeft 10 afzonderlijke inktcartridges, inclusief Chroma Optimiser, voor een indrukwekkende printkwaliteit met krachtige zwarttinten en een langere levensduur van je prints.

De nieuwe Canon PIXMA PRO-printers stellen je ook in staat om gemakkelijk verbinding te maken en te printen. Ongeacht of je wilt printen vanuit cloud- services als DropBox™, Flickr™ Facebook™, Google Drive en One Drive, direct via Canon’s PIXMA Cloud Link of via Wi-Fi, Ethernet, PictBridge of smartphones en tablets, je hebt alle vrijheid om te kiezen.

De PIXMA PRO-100S en PIXMA PRO-10S zijn ook compatibel met Canon’s nieuwe Pro Gallery Print-app. Daarmee kun je vanaf je tablet verbinding maken met de cloud, foto en video-hosting services Zenfolio en SmugMug om je foto’s met een perfecte kwaliteit te printen en ze vol vertrouwen aan anderen te laten zien.

De PIXMA PRO-10S heeft een verkoopadviesprijs van 699 euro en de PIXMA PRO-100S heeft verkoopadviesprijs van 499 euro.

Back To Top