skip to Main Content
Een Job Plaatsen Met De Jobado App

Een job plaatsen met de Jobado app

Het Nederlandse bedrijf Jobado is na anderhalf jaar voorbereiding officieel van start gegaan met een iOS app en (mobiele) website. Via Jobado kan iedereen een ‘jobje’ plaatsen, van het gras maaien tot het juiste kabeltje halen bij de Mediamarkt. Onder het motto “Ik doe, ik doe, wat jij niet doet” kan iedereen met compententies en vrjie tijd na een screening jobjes aannemen en uitvoeren. De app is voor iOS is native ontwikkeld.

Één van de founders en CEO Melvin Bostelaar: “Jobado past in de reeks van initiatieven die de participatie-maatschappij mogelijk maken. Met de app kun je het ongebruikte potentieel in de buurt in kaart brengen.”

Een belangrijke missie voor Jobado is om meer mensen een aanvulling op hun inkomen te laten verdienen, of ze door de jobjes weer toegang te geven tot het arbeidsproces. Elke maand geeft Jobado actief advies over het afdragen van belastingen en hoe de belastingaangifte moet worden ingevuld.

De gratis iOS versie is verkrijgbaar in de App Store.

Over Jobado
Jobado draait om Job. “Ik doe, ik doe, wat jij niet doet” is het motto. Van het gras maaien, de map die je aan de andere kant van het land hebt laten liggen met de post versturen, tot aan de badkamer stucen. Jobado ontzorgt je in alles waar je geen zin in hebt of tijd voor hebt. Het bedrijf houdt kantoor aan de Herengracht in Amsterdam, ontving € 550.000 aan funding in januari 2015 en heeft vier vaste medewerkers.

Back To Top