skip to Main Content
Amac Opent Nieuwe Winkel In Uden

Amac opent nieuwe winkel in Uden

Uden heeft vanaf aanstaande zaterdag zijn eigen Amac XL Store. Winkelcentrum Promenade Uden krijgt er vanaf 28 maart een echte publiekstrekker bij; tussen de V&D en H&M in wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de inrichting van de 23e Apple winkel van Amac. Zaterdag gaan dan eindelijk de deuren open van de bijna 200 m2 Amac XL Apple Premium Reseller. Dit wordt die dag feestelijk gevierd met maar liefst 10% korting op alle Mac’s, iPad’s, iPod’s en accessoires.

iMember ondersteuning
Amac XL Uden heeft als eerste Apple Premium Reseller in Nederland een nieuwe 360° servicetafel. Die zal ondermeer gebruikt worden voor de iMember support van Amac. Een dienst waarmee klanten voor slechts € 99,- een jaar lang onbeperkt persoonlijke ondersteuning kunnen krijgen op Apple producten en keuze hebben uit een groot aantal gratis te volgen trainingen. Amac Uden is een officieel Apple Service Provider, dus je kunt er ook terecht voor reparaties aan alle Apple producten.

Jubileumjaar
Precies tien jaar geleden in april opende Ed Bindels zijn eerste Amac Store aan de Mariastraat in Utrecht. Amac had in 2009 een wereldprimeur met de eerste Apple Premium Reseller in de nieuwe stijl op de Demer in Eindhoven. Inmiddels heeft Amac met Uden erbij in totaal 23 winkels in Zuid- en Midden Nederland. Tevens is Amac een landelijke speler als Apple Solution Expert Onderwijs en in de (klein-)zakelijke markt. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht worden de 23 winkels, de webshop en een groot aantal instellingen en bedrijven bediend.

Back To Top