skip to Main Content
Apple Stuurt Email Naar Aperture-gebruikers

Apple stuurt email naar Aperture-gebruikers

Het is al even bekend dat van Aperture geen nieuwe versie meer zal uitkomen. Apple heeft dit nu nog eens bevestigd via een email aan de Aperture-gebruikers. Aperture zal namelijk met iPhoto verdwijnen om plaats te maken voor de nieuwe applicatie Photos. Deze nieuwe applicatie zal in het voorjaar uitkomen. Beta-testers hebben op het moment de kans om OS X 10.10.3, waarin Photos zit, uit te proberen.

Beste Aperture-gebruiker,

In juni 2014 hebben we de Foto’s-apps voor iOS 8 en OS X Yosemite aangekondigd, evenals de nieuwe iCloud-fotobibliotheek. Daarmee kun je veilig al je foto’s in iCloud bewaren, zodat je er overal bij kunt.
Foto’s voor OS X komt dit voorjaar uit. Vanaf dat moment is Aperture niet meer verkrijgbaar bij de Mac App Store. Je kunt je huidige versie van Aperture gewoon gebruiken onder OS X Yosemite, maar extra exemplaren kopen is dan niet meer mogelijk.

Je kunt je Aperture-bibliotheek overzetten naar Foto’s voor OS X, compleet met al je foto’s, bewerkingen, albums en trefwoorden. Je Aperture-bibliotheek blijft na het overzetten gewoon toegankelijk. Maar omdat Aperture en Foto’s niet hetzelfde type bibliotheek hebben, zijn wijzigingen die je na het overzetten aanbrengt, niet in beide apps zichtbaar.

Voor meer informatie over Foto’s voor OS X klik je hier. Als je de bètaversie van OS X 10.10.3 met Foto’s voor OS X wilt proberen, klik je hier.

We stellen het zeer op prijs dat je Aperture hebt gebruikt en wensen je veel plezier met de nieuwe Foto’s voor OS X-app.

Met vriendelijke groet,

Apple

Back To Top