skip to Main Content
Seagate Introduceert Reeks Nieuwe Opslagproducten

Seagate introduceert reeks nieuwe opslagproducten

Seagate Technology, wereldleider op het gebied van data-opslagsystemen, brengt een reeks nieuwe producten op de markt. Allen zijn uitgevoerd met de modernste technologie om digitale bestanden op te slaan en ogen aantrekkelijk dankzij een zeer fraai design.

“Seagate loopt voorop als het gaat om mooie en trendy opslagproducten. Met het toenemende gebruik van mobiele apparatuur, neemt ook de behoefte aan geschikte opslag verder toe. Met onze innovatieve ontwerpen, uitgerust met hoogwaardige technologie, spelen we hier perfect op in. Gebruikers kunnen naar hartenlust hun ervaringen en speciale momenten vastleggen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de opslagcapaciteit van hun mobiele apparatuur.”, aldus Patrick Connolly, vice-voorzitter van Seagate branded innovaties.

De nieuwste reeks producten van Seagate bestaat uit de Seagate WirelessSeagate Seven en Seagate Personal Cloud.

Seagate Wireless – draadloos streamen naar tablet en smartphone zonder kabels of internet 

Seagate Wireless is een betaalbare oplossing voor het opslaan en streamen van data op smartphones en tablets, vooral op die momenten dat het interne geheugen van een smartphone, tablet of ander mobiel apparaat te klein is. Seagate Wireless werkt met iOS (iPhone & iPad). Met een batterijduur van 6 uur en intern geheugen van 500 GB is deze externe harde schijf ideaal voor onderweg. Seagate Wireless is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Seagate Seven – werelds meest platte draagbare hard drive
De nieuwe Seagate Seven drive is slechts 7mm dik en biedt 500GB aan dataopslag. Het is hiermee verreweg de platste hard drive; handig om mee te dragen in bijvoorbeeld een handtas of voor op reis. Het simpele, maar strakke industriële ontwerp maakt dat deze harde schijf goed bij veel andere computerproducten past.

Seagate Personal Cloud – Alle data op één plek
Seagate Personal Cloud is een draadloze en veilige oplossing, die muziek, films en foto’s van al je mobiele apparatuur eenvoudig en overal op één plaats opslaat. Alles waar je zo aan gehecht bent, maar teveel ruimte in beslag neemt op je smartphone of tablet, wordt veilig opgeslagen via Seagate Personal Cloud. Daarnaast zijn alle foto’s, films en andere files gemakkelijk te streamen en te delen met anderen via de Seagate media app. Met de Personal Cloud 2-Bay kan alle content gespiegeld worden naar een tweede schijf, wat voor extra veiligheid zorgt.

Prijzen en beschikbaarheid
De Seagate Wireless heeft een adviesprijs van € 129,-, de Seagate Seven heeft een adviesprijs van 
€ 119,- en de Seagate Personal Cloud heeft een adviesprijs van € 179,- De producten zijn inmiddels verkrijgbaar bij o.a. de MediaMarkt, Makro, Exellent IT, Mycom en Coolblue.

Back To Top