skip to Main Content

Zeldzame Apple Computer achtergelaten bij recyclingfirma

Bij het 
Californische recyclingfirma Clean Bay Area werd wel een een heel bijzonder item achtergelaten. Namelijk een zeldzame Apple I computer. Deze is inmiddels verkocht voor 200.000 dollar aan een verzamelaar. Een eerder werkend model heeft 500.000 dollar opgebracht bij een veiling. De eigenaar van het bedrijf weet niet de naam of adres van de vrouw die deze vondst heeft achtergelaten. Wel wist hij te vertellen dat de bewuste vrouw na het overlijden van haar man de garage had opgeruimd en zodoende deze Apple-computer bij hem terecht kwam. Doordat hij de vrouw had geholpen zou hij haar nog wel herkennen. Hij hoopt dan ook dat ze nog contact met hem zoekt. Ze kan dan de helft van de opbrengst krijgen.

Back To Top