skip to Main Content
Ontdek Nieuwe Auteurs Met IBooks

Ontdek nieuwe auteurs met iBooks

Precies op tijd voor de zomervakantie heeft Apple’s iBooks Store een lijst gemaakt van een aantal spannende boeken zodat nieuwe en bestaande klanten een paar van de beste nieuwe en up-and-coming schrijvers kunnen ontdekken. De Ontdek Nieuwe Schrijvers campagne van de iBooks Store licht tussen 10 en 13 juli elke dag vier speciaal geselecteerde auteurs uit om lezers een leuke selectie van boeken in een brede mix van genres aan te bevelen.

Alle aanbevolen auteurs zijn op hun weg naar erkenning als buitengewone schrijvers en romanschrijvers. De geselecteerde auteurs zullen één van hun boeken gratis beschikbaar stellen voor iBooks Store klanten tijdens de promotie.

Hieronder staat het overzicht van de boeken die gratis worden aangeboden:
10 Juli: Een stil geloof in Engelen/ R. J. Ellory (fictie)
11 Juli: Boy 7/ Mirjam Mous (jongvolwassenen)
12 Juli: De Noordzeemoorden 1- Galgenveld/ Isa Maron (fantasy)
13 Juli: Stern/ Thomas Heerma van Voss (misdaad)

Back To Top