Skip to content

App voor Facebook meest gedownload

Uit statistieken van het onderzoeksbedrijf app Annie is de app voor Facebook het meest gedownload en staat daarmee op de eerste plek van de top tien die het bedrijf heeft gepresenteerd. Opvallend is dat er nog drie apps in de top tien staan van Facebook, nameliijk Facebook Messenger (2e plek), Instagram (4e plek) en WhatsApp Messenger (6e plek). Opmerkelijk is ook dat Apple de top tien afsluit met de app iTunes U voor het onderwijs.

  1. Facebook (bedrijf: Facebook)
  2. Facebook Messenger (bedrijf: Facebook)
  3. Youtube (bedrijf: Google)
  4. Instagram (bedrijf: Facebook)
  5. Skype (bedrijf: Microsoft)
  6. WhatsApp Messenger (bedrijf: Facebook)
  7. Find My iPhone (bedrijf: Apple)
  8. Google Maps (bedrijf: Google)
  9. Twitter (bedrijf: Twitter)
  10. iTunes U (bedrijf: Apple)
Back To Top