skip to Main Content
Apple Introduceert De IPad Mini 4

Apple introduceert de iPad mini 4

Tijdens het Apple Event van gisteren kwam de iPad mini 4 even in beeld tijdens de presentatie van de iPad Pro. Verder heeft Apple weinig ruchtbaarheid gegeven aan deze nieuwe telg en hem stilletjes in zijn Apple Store gezet. En dat is op zich jammer want de nieuwe iPad mini heeft toch een aantal veranderingen ondergaan. Zo heeft de iPad mini 4 nu de beschikking over een A8 processor en is hij met zijn 6.1mm dikte, 18 procent dunner dan zijn voorganger en weegt hij slechts 299 gram. Het formaat van het retina-beeldscherm is nog steeds 7.9-inch en ook bij deze versie is er een Touch-ID. De prijs van de iPad mini 4 begint bij 399 euro voor een 16GB model (64GB en 128GB kunnen ook worden gekozen) en hij is te bestellen in de kleuren zilver, goud en spacegrijs.

Back To Top