skip to Main Content
Apple Music Festival 2015

Apple Music Festival 2015

Het is Apple gelukt om een mooie line-up neer te zetten met verschillenden artiesten die voor een knallend live muziekfeest gaan zorgen vanuit het Roundhouse in Londen. Het Apple Music Festival 2015 is verdeeld over 10 avonden en begint op 19 september. Eerder vandaag werd bekend dat het Apple ook is gelukt om Carrie Underwood, Mumford & Sons, Ellie Goulding, LION BABE, Jack Garratt en NAO toe te voegen. Mocht je het festival niet kunnen bijwonen dan kun je deze (wereldwijd) live volgen via de Apple TV of via Apple Music!

Voorlopige Line-Up:

September 19 – Ellie Goulding
September 20 – Take That
September 21 – Carrie Underwood
September 22 – One Direction + Little Mix
September 23 – The Weeknd
September 24 – The Chemical Brothers
September 25 – Disclosure + LION BABE + NAO
September 26 – Pharrell Williams + Leon Bridges
September 27 – Mumford & Sons + Jack Garratt
September 28 – Florence + The Machine + James Bay

Back To Top