skip to Main Content
Apple TV Zonder Siri In Nederland
Bron afbeelding: PR Apple

Apple TV zonder Siri in Nederland

Enkele dagen geleden kondigde Apple na jaren een nieuwe Apple TV aan. Deze vernieuwde Apple TV zou bediend kunnen worden met spraakherkenning, met behulp van Siri (net als op de iPhone), via de nieuw ontwikkelde afstandsbediening.

Echter nu blijkt Siri maar in een aantal landen te werken en Nederland zit hier niet bij. De Apple TV wordt zoals het er nu naar uit ziet in de landen waar Siri ontbreekt geleverd met een afstandsbediening zonder microfoon. Deze opmerkelijke keuze van Apple kwam aan het licht via een document die ontwikkelaars ontvangen om apps te kunnen maken.

“The Apple TV Remote comes in two flavors—one with Siri built in and the other with onscreen search capabilities.”

Met deze aangepaste afstandsbediening wordt de kans wel heel erg klein dat Siri in Nederland op korte termijn op de Apple TV komt. Het zou in ieder geval een gemiste kans zijn van Apple en gemis voor de gebruiker.

 

Back To Top