skip to Main Content

iPhone 6s vanaf vrijdag 25 september verkrijgbaar

Apple heeft bekendgemaakt dat iPhone 6s en iPhone 6s Plus, de meest geavanceerde iPhones ooit, vanaf vrijdag 25 september om 8.00 uur plaatselijke tijd verkrijgbaar zullen zijn in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Apple kondigde verder aan dat op meer dan 50 procent van de devices iOS 9 al is geïnstalleerd. Het is daarmee de snelste invoering van iOS ooit.

“Klanten zijn laaiend enthousiast over iPhone 6s en iPhone 6s Plus en we zijn daarom ook heel blij dat onze meest geavanceerde iPhones vanaf vrijdag voor hen beschikbaar zijn”, aldus Philip Schiller, senior vice president Worldwide Marketing van Apple. “Ook iOS 9 maakt een flitsende start en wordt in rap tempo door meer gebruikers gedownload dan al onze eerdere softwarereleases.”

Met 3D Touch is in iPhone 6s en iPhone 6s Plus een krachtige nieuwe dimensie toegevoegd aan de revolutionaire Multi-Touch-interface van iPhone. Deze technologie voelt precies hoe hard je op het display drukt, waardoor alles nog sneller en handiger gaat. Met het nieuwe Live Photos worden momentopnamen omgetoverd in onvergetelijke, levendige herinneringen. Live Photos, 3D Touch, de 12-megapixel iSight-camera, de 5-megapixel FaceTime HD-camera met Retina Flash en andere innovaties in de nieuwe iPhones worden aangestuurd met de door Apple ontworpen A9-chip, de meest geavanceerde chip ooit in een smartphone, voor krachtige prestaties en een lange levensduur van de batterij. iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn gemaakt van het sterkste glas dat ooit voor een smartphone is gebruikt, en zijn vervaardigd van aluminium uit de 7000-serie – dezelfde legering die in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt – in prachtige metallic kleuren, waaronder nu ook roségoud.

iOS 9, het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, maakt de iPhone nog slimmer dankzij proactieve assistentie, een krachtige zoekfunctie en verbeterde voorzieningen voor Siri, zonder dat de privacy van de gebruiker in het geding komt. Ingebouwde apps zijn nog krachtiger geworden. Denk aan de vernieuwde Notities-app, gedetailleerde reisinformatie in Kaarten en een vernieuwde News-app voor de allerbeste nieuwservaring op een mobiel device. De basis van iOS is nog verder verbeterd: software-updates vragen minder ruimte bij het installeren, en de devices zijn dankzij geavanceerde beveiligingsvoorzieningen nog beter beschermd.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  •  iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn verkrijgbaar in goud, zilver, spacegrijs en nu ook in roségoud. Beide modellen zijn vanaf vrijdag 25 september verkrijgbaar in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de VS.
  • Daarnaast zijn er door Apple ontworpen accessoires verkrijgbaar, zoals leren en siliconenhoesjes in diverse kleuren en Lightning Docks in bijpassende metallic kleuren.

Reisinformatie in Kaarten is beschikbaar voor bepaalde steden, waaronder Baltimore, Berlijn, Chicago, Londen, Mexico City, New York City, Philadelphia, San Francisco (Bay Area), Toronto en Washington D.C., en in meer dan 300 steden in China, waaronder Beijing, Chengdu en Shanghai. De verkrijgbaarheid van de News-app verschilt per land.

Back To Top