skip to Main Content
Boeken Harry Potter Exclusief Verkrijgbaar Via IBooks
Afbeelding: Apple / iBooks Harry Potter

Boeken Harry Potter exclusief verkrijgbaar via iBooks

Apple heeft bekendgemaakt dat de zeven Harry Potter-boeken van J.K. Rowling nu exclusief verkrijgbaar zijn in de iBooks Store. Daardoor kunnen fans van over de hele wereld deze serie op hun iPhone, iPad, iPod touch en Mac lezen. Alle boeken zijn afzonderlijk te downloaden en bevatten behalve de oorspronkelijke tekst ook interactieve animaties en illustraties die de verhalen op een unieke manier verlevendigen. De Harry Potter-fans komen al lezend ook notities van de auteur zelf tegen.

“Ik vind het geweldig om te zien hoe mooi de digitale Harry Potter-boeken eruitzien in iBooks. De illustraties en animaties geven een geheel nieuwe dimensie aan de verhalen, waardoor ze helemaal tot leven komen”, zegt J.K. Rowling.

“Alle fans van Harry Potter zullen in hun nopjes zijn met deze versie van de verhalen”, aldus Tim Cook, CEO van Apple. “De legendarische reeks van J.K. Rowling komt perfect tot z’n recht op iPad en iPhone, en we zijn dan ook blij dat we alle boeken exclusief via de iBooks Store kunnen aanbieden.”

Tot nu toe was de digitale uitgave van de Harry Potter-serie alleen verkrijgbaar bij de Pottermore Shop. Vanaf vandaag kan iedereen de boeken ook via iBooks kopen. Alle boeken hebben een exclusieve, nieuwe omslag, zijn opgemaakt in het speciale Harry Potter-lettertype en zijn voorzien van nieuwe sectiekopjes en beginkapitalen.

De iBooks Store is beschikbaar in 52 landen en bevat boeken in tientallen categorieën, zoals kookboeken, geschiedenisboeken, biografieën, prentenboeken en kinderboeken. Een deel daarvan is in 155 landen gratis verkrijgbaar.

Verkrijgbaarheid
Vanaf vandaag zijn de Engelstalige Harry Potter Enhanced Editions in 32 landen verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk. De Franse, Duitse en Spaanse uitgaven kunnen vanaf vandaag alvast worden besteld en zijn vanaf 9 november in nog eens 18 landen verkrijgbaar.

Harry Potter-fans die geïnteresseerd zijn in ander magisch materiaal, zoals Harry Potter-films, -soundtracks en -games, kunnen daarvoor terecht op de speciale Harry Potter-pagina: www.iTunes.com/HarryPotter.

Back To Top