Skip to content

Doorstart voor Apple Premium Reseller iCentre

Goed nieuws voor Apple Premium Reseller iCentre maar ook voor MyCom en Dixons. Relevant Holdings, eigenaar van o.a. Phone House, heeft het moederbedrijf BAS Group overgenomen en hierdoor is een failisment afgewend.

De nieuwe eigenaar neemt de 24 iCentre-winkels, ruim 30 Dixons-vestigingen en 22 Mycom-winkels over. Apple Premium Reseller iCentre kan door deze overname een volledige doorstart maken. En dat is inmiddels nu voor een tweede maal.

Een keerzijde is er ook aan deze overname van de winkelketens. Want doordat niet alle winkels open blijven van MyCom en Dixons zullen er ook veel mensen op straat komen te staan. De verwachting is dat van de ruim duizend man personeel iets meer dan de helft aan het werk kan blijven.

Back To Top