skip to Main Content

Eerste iPhone 6s op de Wadden via Vodafone-nachtkoerier

Vannacht ontvingen Vodafone-klanten op de Waddeneilanden als eerste de nieuwe iPhone 6s per nachtkoerier. De 38-jarige Martijn Schrama uit Den Burg op Texel was de eerste klant op de Wadden. Daarnaast opende Vodafone midden in de nacht dit jaar winkels in alle windstreken. De winkels in Rotterdam, Nijmegen, Maastricht en Leeuwarden gingen om 00:01 open. Er was bij de winkels veel animo voor de nieuwe smartphone en er stonden rijen met enthousiaste fans.

Schrama kreeg de nieuwe iPhone op spectaculaire wijze overhandigd door een koerier die daarvoor middernacht de Waddenzee overvoer. “Ik voel me zeer vereerd om als één van de eersten in Nederland de nieuwe iPhone 6s te krijgen. En helemaal dat jullie de moeite nemen om die om middernacht naar dit mooie eiland te brengen vind ik geweldig.”

Bart Hofker, directeur consumentenmarkt Vodafone Nederland over de bezorging op de Wadden: “Wij snappen dat echte iPhone lovers niet kunnen wachten op de nieuwe iPhone 6s. Daarom openen we in alle windstreken winkels en sturen we zelfs nachtkoeriers naar de Wadden zodat onze klanten als eerste de iPhone 6s in huis hebben. Oost, West… bij Vodafone zit je ‘t best.”

Back To Top