skip to Main Content
Europese Prijzen IPad Pro En Apple TV Gelekt
Bron afbeelding: PR Apple

Europese prijzen iPad Pro en Apple TV gelektHet Duitse bedrijf cyberport, tevens Apple Authorised Reseller, heeft op zijn website de prijzen van de nieuwe Apple TV gelekt. En daardoor is bekend geworden dat de Apple TV een stevige prijs krijgt. De 32GB uitvoering gaat maar liefst 179 euro kosten en voor de 64GB uitvoering moet men zelfs 239 euro neerleggen. Verder kunnen we op de productpagina lezen van deze winkelier dat de Apple TV op 5 november beschikbaar is.Ook lijkt er meer duidelijkheid over de prijzen van de iPad Pro. En deze zijn, net als de nieuwe Apple TV, ook aan de prijzige kant. Althans als we de bronnen bij iFun.de mogen geloven. Zo zou de iPad Pro zonder 4G en met 32GB intern geheugen 899 euro gaan kosten. De versie met 128GB zou 1079 euro zijn. Wil je gebruik kunnen maken van 4G dan betaal je voor de 128GB uitvoering 1079 euro. Deze prijzen zijn exclusief toetsenbord en Pencil!

Back To Top