Skip to content

iPad Pro getest door Disney

  • iPad

Het duurt nog een aantal weken maar dan verschijnt de eerder aangekondige iPad Pro op de markt. Dit zal waarschijnlijk begin november zijn. Niet iedereen hoeft af te wachten of de iPad Pro aan de verwachtingen voldoet. Apple laat namelijk enkele bedrijven alvast kennis maken met zijn nieuwe gadget.

Eén van de gelukkige bedrijven is Disney. Deze hebben de iPad Pro met de bijbehorende pen gekregen om de tekenmogelijkheden eens uitvoerig te kunnen testen. Voor deze test werd, door de tekenaars van Disney, gebruik gemaakt van de betaversie van de app Procreate, deze is speciaal geupdated voor de iPad Pro.

Het koste de enthousiaste  tekenaars niet veel moeite om diverse disney-figuren op het beeldscherm te toveren. Zo had bijvoorbeeld Paul Felix de bekendste muis van de wereld al snel getekend. En dan heb ik het uiteraard over Mickey Mouse. Een foto hiervan, maar ook van andere gemaakte tekeningen, werd door de product manager Paul Hildebrandt van Disney gedeeld op zijn twitteraccount.

De medewerkers waren te spreken over de iPad Pro en als het aan Jeff Ranjo, mede verantwoordelijk voor de verhalen bij Disney, ligt zouden ze graag een aantal van deze iPad Pro’s willen bestellen.

Back To Top