skip to Main Content

Macphun: Creative Kit 2016 tijdelijk in de aanbieding

Macphun heeft bekend gemaakt dat het op 15 oktober zijn nieuwe Creative Kit 2016 zal uitbrengen. Deze Creative Kit bestaat uit de professionele foto-filters Snapheal Pro, Noiseless Pro, Tonality Pro, Focus Pro, Intensify Pro en de nieuwe applicatie FX Photo Studio Pro. De filters werken met Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Photos (niet alle filters) en zelfs als stand-alone.

Om de nieuwe Creative Kit 2016 te promoten is er nu een tijdelijke aanbiedingsprijs van 99,99 euro i.p.v. 504 euro. Voor dit bedrag krijg je tevens een paar mooie extra’s. Liefhebbers doen er dus goed aan om de website van Macphun te bezoeken. Mocht je al in het bezit zijn van de huidige Creative Kit dan krijg je een gratis upgrade.

 

Back To Top