skip to Main Content
Nieuwe Apple TV Vanaf November Te Koop
Bron afbeelding: PR Apple

Nieuwe Apple TV vanaf november te koop

Tijdens de introductie van de vernieuwde Apple TV (4e generatie) vorige maand vertelde Apple dat deze eind oktober verkrijgbaar zou zijn. Echter blijkt dit streven niet gehaald te worden volgens bronnen bij de website 9to5mac. De Apple TV zou pas begin november daadwerkelijk te koop zijn. Wel zou er eind deze maand alvast de bestelling geplaatst kunnen worden via de Apple Store, zodat je hem als één van de eerste in huis kan hebben. Wat de vernieuwde Apple TV in Nederland gaat kosten is nog onbekend, maar in Amerika gaat het goedkoopste model rond de 149 dollar kosten. In Nederland zullen we het overigens moeten doen met een aangepaste afstandsbediening zonder microfoon want Siri kent geen Nederlands.

Back To Top