skip to Main Content

Review: Apple iPhone 6S leather case van Noreve

Uit het mooie Saint Tropez in Frankrijk ontvingen we van de firma Noreve op de redactie een mooie leren beschermhoes met ruitvormig stiksel voor de iPhone 6(S) met de naam “Apple iPhone 6S leather case”.

Deze beschermhoes die in vele verschillende uitvoeringen (bv. kleur, soort leer en stiksel) verkrijgbaar is, wordt vervaardigd in het eigen atelier van Noreve. Daar heeft men een jarenlange ervaring opgebouwd om een goed degelijk product te vervaardigen. De ambachtsmannen en vrouwen zetten de beschermhoes naar de wensen van de klant daar kundig in elkaar. Het resultaat is een mooi hoogwaardig product wat een tijd mee zou moeten kunnen gaan.

De “Apple iPhone 6S leather case” opent als een boek en heeft aan de binnenkant plaats voor een aantal (pin)passen. De sluiting aan de voorkant is magnetisch en opent makkelijk. Aan de zijkant en onderkant vinden we de nodige uitsparingen zodat de iPhone snel bediend en opgeladen kan worden. Ook aan een uitsparing voor de speaker is gedacht, deze zit uiteraard aan de voorkant en is afgewerkt met een alumnium-achtig raster, dit maakt het helemaal af. Aan de achterkant is een uitsparing voor de camera aanwezig en is er de optie om kleine standaard open te klappen. De dikte van deze beschermhoes is afhankelijk van de gekozen uitvoering.

We zien op de redactie regelmatig beschermhoesen voor de iPhone voorbij komen, maar deze springt er toch echt uit. Dit is niet alleen door de zichtbare goede afwerking, maar ook hoe Noreve dit product aanlevert. Zo wordt de “Apple iPhone 6S leather case” aangeleverd in een mooie doos en zit de beschermhoes daarin weer verpakt in een rode stoffen verpakking. Het doet op deze manier erg luxe aan!

Mocht je interesse hebben in de “Apple iPhone 6S leather case” dan kun je hem bestellen vanaf 60 euro via de website van Noreve. Bedenk wel dat afhankelijk van de gekozen uitvoering dat het al snel 15 werkdagen kan duren voordat je hem in huis kan hebben. Dit komt doordat het product met de hand wordt vervaardigd. Mocht je hem dus kadoo willen doen voor de feestdagen, wees er dan snel bij!

Waardering: ★★★★★ (Met dank aan Noreve voor het toesturen van de “Apple iPhone 6S leather case”!)

Back To Top