skip to Main Content

Topaz Labs introduceert filter Texture EffectsSoftwarefabrikant Topaz Labs, bekend van zijn filters voor o.a. Adobe Photoshop, introduceert zijn nieuwste filter Texture Effects. Met dit nieuwe filter is het mogelijk om via een makkelijke manier een texture aan je foto toe te voegen. Waarmee je dus een creatieve foto kunt afleveren. Het uitgebreide menu waarin dit allemaal mogelijk is bevat de nodige voorkeursinstellingen zodat je snel aan de slag kunt. Uiteraard kun je ook je eigen voorkeuren maken en toepassen. Topaz Labs heeft inmiddels een ruim assortiment filters die de moeite waard zijn om eens uit te proberen met de gratis trials die via de website verkrijgbaar zijn. Ook voor dit nieuwe filter is een trial aanwezig om je zelf te overtuigen. Op het moment kun je met de couponcode TEXTUREFX een korting krijgen voor Texture Effects. Je betaald dan 49,99 dollar i.p.v. 70 dollar!

Back To Top