skip to Main Content
CARD Services Erkend Als Apple Premium Service Provider

CARD Services erkend als Apple Premium Service Provider

Goed nieuws voor iPhone- en Mac-bezitters die op zoek zijn naar erkend bedrijf voor een reparatie. CARD Services is namelijk inmiddels door Apple erkend als officieel Apple Premium Service Provider. Dit betekent dat CARD Services voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen die Apple aan haar reparatieservices stelt.

Apple kwaliteitscriteria
Om Apple Premium Service Provider te worden, moet een Apple reparatieservice voldoen aan diverse eisen op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit en de snelheid waarmee de reparaties worden uitgevoerd.

Alleen reparatieservices van de hoogste kwaliteit kunnen de “Premium”-status krijgen. Met onder meer een klanttevredenheid van gemiddeld 93% voldoet CARD Services aan de hoogste kwaliteitscriteria.

Snelle reparatietijd
Computers, laptops en smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Veel mensen voelen zich dan ook behoorlijk onthand wanneer een van deze apparaten gerepareerd moet worden.

Bij CARD Services bedraagt de reparatietijd gemiddeld 1 tot 5 werkdagen. Ook kunnen klanten hun reparatie online indienen en volgen. Tot slot kunnen te repareren apparaten worden opgestuurd en retour ontvangen worden per koerier.

Zakelijke klanten
CARD Services is er ook voor zakelijke klanten met Apple- en Apple-Windows-vraagstukken. CARD Services adviseert, implementeert en beheert Apple- en Apple-Windows-netwerken en staat de klant terzijde met hulp op het gebied van mobile device management, installatie en migratie, back-up, consultancy en support.

Back To Top