skip to Main Content
Nik Collection Nu Gratis

Nik Collection nu gratisGoogle heeft een opmerkelijke zet gedaan door de Nik Collection voor iedereen gratis beschikbaar te stellen, eerder betaalde je nog 149 euro voor dit pakket. De reden die opgegeven wordt in de verklaring op de website, is dat Google zich meer wil richten op de applicaties zoals Google Photos en Snappend. De kans op toekomstige updates lijkt hierdoor klein. De Nik Collection bestaat uit de zeven professionele plugins; Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro en Dfine.

Deze plugins zijn o.a. geschikt voor Adobe Photoshop en Lightroom. Mocht je de Nik Collection eerder dit jaar gekocht hebben, dan zal Google het geld naar je terugstorten. Je kunt een beschrijving vinden van de plugins op de website van google en daar kun je tevens ook de Nik Collection downloaden.

Google zegt de Nik-collectie gratis te maken omdat het bedrijf zich op lange termijn wil richten op fotobewerkingssoftware voor mobiele apparaten, denk aan Google Photos en Snapseed. Je kunt het ook lezen: de Nik-software voor de desktop zal niet actief meer ontwikkeld worden en is daarom gratis.

Back To Top