skip to Main Content
Macphun Brengt Grote Update Uit Voor Tonality

Macphun brengt grote update uit voor Tonality

Macphun Software, een toonaangevende innovatieve fotografie app­ontwikkelaar met meer dan 30 miljoen gebruikers wereldwijd, is vandaag begonnen met een grote update naar Tonality, hun bekroonde zwart­wit fotobewerkingsprogramma voor Mac. Om de update te vieren biedt Macphun alleen in de week van (7­-14 april) 50% korting en een gratis batchverwerking in de MAC­ versie van Tonality.

Wat zijn de belangrijkste hoogtepunten van de update naar Tonality?

Vooraf ingestelde pakketten van wereldberoemde fotografen
De gebruikers van Tonality hebben nu toegang tot een gratis vooraf ingestelde bibliotheek,
gemaakt door professionele fotografen uit de hele wereld. De gebruikers hoeven alleen maar op “Get more presets” te klikken in de software om toegang te krijgen tot de bibliotheek.

Macphun heeft de expertise van professionele fotografen, waaronder Serge Ramelli, John Batdorff, Dan Hughes, Andy Kruczek en anderen, ingeroepen om exclusief voor Tonality spannende en nieuw vooraf ingestelde pakketten te maken, die zijn te vinden op macphun.com/tonality­presets.

Statistieken tonen aan dat gebruikers van Tonality sinds augustus 2014 (toen de software werd gelanceerd) meer dan 7 miljoen afbeeldingen hebben bewerkt en meer dan 50 miljoen voorinstellingen op hun foto’s hebben toegepast. De huidige favoriete vooraf ingestelde pakketten bevat Portret, Architectuur, en dramatisch.

Ondersteuning 500px
Macphun heeft een samenwerking met 500px waarmee gebruikers rechtstreeks en gemakkelijk foto’s kunnen exporteren vanuit Tonality naar de wereldwijde online fotografie­gemeenschap.

Ondersteuning voor meer camera’s
De ondersteuning voor RAW­bestanden is verbeterd en uitgebreid, zodat RAW­bestanden nu vanuit een aantal nieuwe camera’s kunnen worden geopend: Canon PowerShot G1 X Mark II, Fujifilm FinePix HS50EXR 100, LEICA Q (Typ 116), LEICA SL (Typ 601), LEICA M

MONOCHROM (Type 246), NIKON D300S, Panasonic DMC­G7, Sony DSLR­A700, Sony DSC­RX100M3, Sony DSC­RX10M2.

Welke andere nieuwe functies en verbeteringen kunnen worden verwacht?
Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om afbeeldingen te exporteren vanuit Tonality naar Aurora HDR, verbeterd exporteren vanuit Lightroom en Photoshop, verbeterde kwaliteit vertalingen, en een verbeterde stabiliteit.

De standaardversie van Tonality (beschikbaar in de Mac App Store)
In aanvulling op alle bovenstaande updates heeft de Mac App Store­versie van Tonality nu ook batchverwerking als een in­app aankoop. De batchverwerking in­app is gratis beschikbaar tussen 7 en 14 april. Met de batch in Tonality kunnen gebruikers tegelijkertijd tientallen foto’s bewerken, hernoemen en het formaat aanpassen.

Wat is Tonality?
Tonality is een aantrekkelijke zwart­wit fotobewerkingsprogramma. Het combineert de authenticiteit van de monochrome analoge tijdperk en de cutting­edge kleurtechnologie van het digitale tijdperk. Bedenk opnieuw uw monochrome beeldbewerking met honderden voorinstellingen, lagen, unieke digitale bediening, authentieke korrels en nog veel meer.

Prijzen en beschikbaarheid:
Tonality is beschikbaar als standaardversie via de Mac App Store, een standalone Pro­versie rechtstreeks op https://macphun.com/tonality, of als onderdeel van Creative Kit 2016 op macphun.com/creativekit.

De standaardversie van Tonality is beschikbaar in de Mac App Store met 50% korting: 9.99 euro van 7­ tot 14 april: https://itunes.apple.com/gb/app/tonality/id892581529?mt=12

Tonality CK standalone is rechtstreeks beschikbaar op https://macphun.com/tonality voor 64.99 euro.

Creative Kit 2016, met Tonality en vijf andere ongelooflijke Macphun apps, is direct beschikbaar via macphun.com/creativekit voor 119.99 euro.

Back To Top