skip to Main Content
Megaorder Van Apple Voor Nederlandse Meubelfabrikant

Megaorder van Apple voor Nederlandse meubelfabrikant


De in Winterswijk gevestigde gevestigde meubelfabrikant Arco kreeg tot zijn verrassing een megaorder uit Cupertino. Apple wil namelijk dat dit Nederlandse familiebedrijf dat inmiddels al 112 jaar bestaat, tafels gaat leveren voor de Apple Campus 2. Het zou gaan om 600 tafels van het type Essenza (ontworpen door eigenaar Willem van Ast) voor het restaurant met bijhorende banken, deze laatste worden geleverd door het bedrijf van een neef van de familie. Apple liet overigens eerst 100 tafels maken als proefopdracht. Toen Apple overtuigd was werd de rest besteld.


Maar het bleef niet bij deze order. Want op het moment is de meubelfabrikant druk bezig met de productie van de Pod Island. Dit type tafel, die 300 kilo weegt, waarvan Apple er 500 stuks van besteld heeft, is een type tafel waar je aan staat. Het idee van Apple is dat de werknemers tussendoor aan deze tafel onder een kopje koffie staand bij kunnen praten.

Back To Top