Skip to content

Bose QuietComfort 35 en QuietControl 30

De hoofdtelefoons die ooit de hele industrie op zijn kop zetten, doen dat opnieuw: draadloos ditmaal. Bose lanceert de QuietComfort 35 around-ear hoofdtelefoon en de QuietControl 30 in-ear hoofdtelefoon en tilt het begrip noise cancelling naar een nog hoger niveau. Vanaf nu wordt er een compleet nieuwe geluidsbeleving geboden voor de meest uiteenlopende situaties – of je nu onderweg bent, werkt, studeert of relaxt. De QC30 beschikt namelijk over een baanbrekende functie voor noise control: je regelt zelf hoeveel omgevingsgeluid je toelaat. De QC35 biedt dezelfde verbluffende stiltebeleving als de QuietComfort headphones met kabel van Bose. En door de stilte… klinkt jouw favoriete muziek met de nieuwe QC35 en QC30 verbazingwekkend helder, op elk volume. De QC35 is verkrijgbaar voor €379,95; de QC30 is vanaf september dit jaar te koop voor €299,95.

Alle nieuwe draadloze hoofdtelefoons van Bose zijn uitgerust met NFC voor automatische Bluetooth-koppeling, een super-intuïtieve bediening van muziek en telefoonoproepen, gesproken meldingen voor onder meer installatie, inkomende oproepen en accuduur en de gratis Bose Connect-app voor nog meer functionaliteiten.

“Tot vandaag golden hoogwaardige draadloze noise cancellation en betere draadloze workouts als mooie dromen,” vertelt Bernice Cramer, General Manager van Bose Wireless Headphones. “Net als de eerdere QuietComfort headphones lopen de QC30 en QC35 qua prestaties ver voor op de andere spelers in de markt.”

Bose Quietcomfort 35
In een wereld die steeds lawaaiiger wordt, is het goed nieuws dat de nieuwe QC35 around-ear hoofdtelefoons – zowel draadloos als met kabel – altijd en overal de beste noise cancellation bieden en beschikken over een speciaal ontwikkeld Bluetooth®-systeem voor krachtige en betrouwbare verbindingen.

De QC35 heeft microfoontjes aan de binnen- en de buitenzijde van de oorschelp en signaleert, meet en zendt ongewenste geluiden naar twee digitale chips – een voor elk oor – die binnen een fractie van een milliseconde reageren met een identiek antigeluid. Het resultaat is verbluffend en een absolute Bose-exclusiviteit. Van het ene moment op het andere zijn het gedender van een metrostel, het gebrul van een vliegtuigmotor of verkeerslawaai verdwenen. Je creëert je eigen stilte of luistert naar glasheldere muziek, dankzij een nieuwe equalizer die het geluid op elk volume optimaliseert, voor elk genre.

De QC35 heeft een gebruiksduur tot wel 20 uur dankzij zijn oplaadbare lithium-ionaccu. Ruim voldoende voor een vlucht van Amsterdam naar bijvoorbeeld Buenos Aires. Je bedient de hoofdtelefoon heel simpel met de handige knoppen op de rechter oorschelp: aan/uit, volume, play/pause en oproep beantwoorden/beëindigen.

De QC35 zit barstensvol Bose toptechnologie voor superieure prestaties, maar blinkt ook uit in vormgeving, materiaalkeuze en afwerking. De hoofdtelefoon is verfijnd maar robuust, licht maar stevig en onderscheidt zich door het legendarische draagcomfort van Bose.

Bose Quietcontrol 30
In het steeds drukkere en hectische leven van alledag schept de QC30 hoofdtelefoon met zijn unieke stiltetechnologie een oase van rust. De noise cancellation voor dit draadloos in-ear-design is zo geavanceerd, dat er op de markt geen enkele vergelijkbare hoofdtelefoon bestaat. Bovendien beschikt de QC30 over een nieuw, zeer robuust Bluetooth-systeem dat ook in dynamische omgevingen betrouwbaar blijft werken.

De QC30 headphones hebben kleine oordoppen waarin zes microfoons verwerkt zijn, en een slanke nekband waarin de overige geavanceerde elektronica is geïntegreerd. Zo draag je altijd de beste geluidskwaliteit met je mee. Want waar je ook bent en wat je ook doet, met de nieuwe baanbrekende controllable noise cancellation van Bose bepaal je zelf wat je van de buitenwereld wilt toelaten. Verkeersbewust naar je werk fietsen, je van je omgeving afsluiten om dat belangrijke stuk te schrijven, of in een druk café bereikbaar blijven voor het thuisfront – met de QC30 kies je zelf wat je wel en niet wilt horen. Je kunt de noise cancellation sterker of zwakker instellen, niet aan of uit, en de QC30 schakelt over naar het gewenste niveau, zonder het geluidsvolume te veranderen. En om elke noot van je favoriete tracks en artiesten helder te horen, gebruikt de QC30 een nieuwe equalizer die speciaal voor het formaat en ontwerp van de hoofdtelefoon is ontwikkeld. Als storende invloeden zijn uitgeschakeld, levert de QC30 een ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor een apparaatje van amper een eurocent groot.

De QC30 heeft een gebruiksduur tot wel 10 uur dankzij zijn lithium-ionaccu, net zo lang als een volledig opgeladen smartphone of tablet. De eenvoudige bedieningsknoppen zitten op de in-line afstandsbediening: geluidsvolume, play/pause, oproepen beantwoorden/beëindigen en noise control.

De QC30 is voorzien van StayHear®+ tips, de vaak gekopieerde maar nooit geëvenaarde Bose-innovatie die urenlang draagcomfort verzekert, zonder druk of irritatie.

De stilte voorbij: communiceren met de QC35 en QC30
De QC35 en QC30 bevatten niet alleen microfoons voor noise cancellation en controllable noise cancellation, maar maken ook gebruik van een systeem met dubbele microfoon dat storende achtergrondgeluiden elimineert terwijl je belt. Windruis en geroezemoes worden effectief gedempt. Siri® en andere slimme smartphone-hulpjes zorgen voor optimale nauwkeurigheid van tekst-naar-spraakomzetting. Gesprekken zijn duidelijker, stemmen klinken natuurlijker en elk woord is aan beide kanten duidelijk verstaanbaar.

Bose connect App
De gratis Bose Connect-app geeft elke draadloze Bose hoofdtelefoon meer functionaliteit. En de interface is zo simpel en logisch, dat iedereen er direct mee overweg kan. Je kunt schakelen tussen Bluetooth-apparaten, software updaten, spraakmeldingen personaliseren, en nog veel meer. Bij de QC30 gaat de Bose Connect-app ook controllable noise cancellation bieden, zodat je het omgevingsgeluid naar je eigen voorkeur kunt instellen. En bij de SoundSport Pulse toont de app je hartslag. De nieuwe Bose Connect-app zal gaandeweg met nieuwe headphonefuncties worden uitgebreid.

Beschikbaarheid en kleuren
De QuietComfort 35 hoofdtelefoon is er in zwart en zilver; de QuietControl 30 wordt geleverd in zwart. De StayHear+ oordopjes voor de QC30 worden meegeleverd in drie maten: small, medium en large.

Back To Top