Skip to content
Afbeelding: PR Canon / Pixma MG3050

Canon introduceert twee nieuwe All-in-One inkjetprinters

Canon onthult twee nieuwe All-in-One PIXMA inkjetprinters – de PIXMA MG3050-serie en de PIXMA MG2550S. Beide nieuwe modellen zijn ontworpen voor de thuisomgeving en zijn perfect voor hoge kwaliteit prints van documenten en foto’s. Met hun compacte, strakke vormgeving passen ze moeiteloos in elke studeerkamer of werkruimte.

De nieuwe PIXMA MG3050-serie en PIXMA MG2550S zijn uitgerust met Canon’s hybride inktsysteem dat zowel dye- als pigmentinkt gebruikt om schitterende fotoprints en haarscherpe tekstdocumenten te produceren – fotoliefhebbers kunnen hun opnamen tot leven brengen met sprankelende, natuurlijke kleuren. Met de inktcartridge en de FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering)-printkop maak je razendsnel, nagenoeg korrelvrije fotoprints met fotolabkwaliteit die elk detail haarscherp weergeven. De XL-cartridges stellen je in staat nog meer pagina’s te printen.

Connected printers voor een connected wereld
De Wi-Fi-connectiviteit van de PIXMA MG3050-serie maakt wireless printen vanaf laptops, pc’s en ook van smartphones en tablets met de Canon PRINT-app mogelijk, terwijl cloud printen inhoudt dat je niet thuis hoeft te zijn om je printopdracht te starten – je kunt rechtstreeks printen vanuit services en vanaf social media platforms als Instagram™, Facebook™, Google Drive™ en nog veel meer. Of gebruik de Access Point-modus om thuis snel verbinding te maken met apparaten en de printer wireless te gebruiken zonder binnen hetzelfde Wi-Fi-netwerk actief te zijn. En voor die dagen waarop je geen minuut te verliezen hebt, kun je documenten scannen en rechtstreeks naar je mobiele apparaat sturen, zodat je ze altijd bij je hebt.

De vrijheid voor creativiteit
Voor creatieve inspiratie worden de PIXMA MG3050-serie en PIXMA MG2550S geleverd met My Image Garden voor Mac of pc en bevinden al je foto’s zich op een gemakkelijk te gebruiken plaats om in een handomdraai automatisch schitterende ontwerpen te creëren voor mooie displays en fotoprints. De printers bieden je ook toegang tot CREATIVE PARK PREMIUM, een onlineservice voor gebruikers van originele Canon-inkt en vol inspirerende ontwerpen en projecten van professionele kunstenaars en fotografen.

Fotoliefhebbers kunnen met de PIXMA MG3050-serie vierkante 13×13 cm fotoprints maken – perfect om in te lijsten en thuis op te hangen of om aan vrienden en familie te geven. Je hebt vanaf een tablet, pc of Mac nu ook toegang tot Easy-PhotoPrint+ om met templates – voor wenskaarten, kalenders en nog veel meer – creatief aan de slag te gaan met de foto’s die op een mobiel apparaat of in de cloud zijn opgeslagen.

PIXMA MG3050-serie – de belangrijkste kenmerken:

 •  Vanaf smartphones en vanuit de cloud printen met de Canon PRINT-app
 • Printen, kopiëren en scannen met hoge kwaliteit
 • 8 ipm in zwart-wit, 4 ipm in kleur
 • Easy-PhotoPrint+ voor creatief printen
 • Tegelijkertijd Wi-Fi en Access Point-modus connectiviteit
 • Optionele XL-cartridges voor lagere printkosten

PIXMA MG2550S – de belangrijkste kenmerken:

 • Printen, kopiëren en scannen met hoge kwaliteit
 • 8 ipm in zwart-wit, 4 ipm in kleur
 • My Image Garden software
 • Auto Power On na het geven van de printopdracht
 • Stille modus voor fluisterstil printen
 • Optionele XL-cartridges voor lagere printkosten

De PIXMA MG2550S heeft een verkoopadviesprijs van € 44,- en de PIXMA MG3050 heeft een verkoopadviesprijs van € 49,-Beide printers zijn vanaf september te koop.

Back To Top