skip to Main Content
Aankondiging Apple Music Festival 10

Aankondiging Apple Music Festival 10

Apple heeft recent aangekondigd dat er van 18 tot en met 30 september in Londen het Apple Music Festival 10 zal plaatsvinden. Inmiddels is het voor Apple de tiende maal dat het een dergelijk evenement organiseert. Apple noemt dit evenement sinds 2015 “Apple Music Festival”, eerder was dat “Apple iTunes Festival”. De volgende artiesten zullen hun opwachting maken; Alicia Keys, Bastille, Britney Spears, Calvin Harris, Chance The Rapper, Elton John, Michael Bublé, OneRepublic, Robbie Williams de The 1975. Het is nog niet bekend wie er zal optreden en wanneer de kaarten in de verkoop gaan, voor het geval je het bij wil wonen. Maar wel bekend is dat abonnees van Apple Music gratis live mee kunnen kijken.

Back To Top