skip to Main Content
Canon EOS 5D Mark IV
Afbeelding: PR Canon / EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV

De langverwachte Canon EOS 5D Mark IV maakt vandaag haar debuut. De EOS 5D Mark IV is de nieuwste aanwinst binnen de legendarische EOS 5D-familie en is ontworpen voor fotografen die altijd op zoek zijn naar de perfecte opname. De EOS 5D-serie staat erom bekend fotografen de verhalen te laten vertellen die moeten worden verteld en heeft wereldwijd veel belangrijke momenten uit de geschiedenis vastgelegd.

Deze opvolger van de EOS 5D Mark III werd ontworpen op basis van rechtstreekse feedback van fotografen uit de foto-community om zo het meest veelzijdige EOS-model te produceren. De camera is uitgerust met een 30,4 Megapixel CMOS-sensor, kent een grote belichtingsspeelruimte, haalt een opnamesnelheid van 7 frames per seconde (fps) en heeft een interne 4K-videoregistratie en ingebouwde Wi-Fi en gps.

De EOS 5D Mark IV combineert snelheid en resolutie met moviefunctionaliteit en met superieure eigenschappen voor opnamen in situaties met weinig licht. De EOS 5D Mark IV is ook de eerste EOS-camera met de innovatieve Dual Pixel RAW-bestandsindeling en stelt fotografen tijdens post-productie in staat opnamen te optimaliseren door het aanpassen of corrigeren van het scherpstelpunt, het verschuiven van de voorgrondonscherpte of het verminderen van overstraling.

De EOS 5D Mark IV heeft een verkoopadviesprijs van 4129,99 euro en is beschikbaar vanaf september 2016.

Back To Top