Skip to content
Bron afbeelding: PR Apple

Draadloze EarPods van AppleHet blijkt dat Apple, volgens het Amerikaanse Forbes, al jaren werkt aan een eigen energiebesparende Bluetooth-chip om deze te kunnen gebruiken voor zijn eigen toekomstige draadloze EarPods. Draadloze EarPods zijn niet nieuw, maar in gebruik gaan ze slechts enkele uren mee. Apple hoopt dan ook via deze weg met de energiebesparende Bluetooth-chip de accuduur te kunnen verlengen.Een exacte datum wanneer deze draadloze EarPods op de markt komen is niet bekend gemaakt. Maar mogelijk zou dit wel eens in september kunnen zijn als de iPhone 7 wordt gepresenteerd. Geheel ondenkbaar is dat niet, want bij de iPhone 7 vervalt vermoedelijk de 3,5mm koptelefoon-aansluiting. Of Apple dan de draadloze EarPods erbij gaat leveren is nog even afwachten. Want Apple zou namelijk ook een Lightning-adapter met een 3,5mm aansluiting uit willen brengen.

Back To Top