skip to Main Content

Nieuwe beelden Apple Campus 2De Apple Campus 2 begint nu steeds meer vorm te krijgen zoals we kunnen zien in de videofilm van Matthew Roberts. De oplevering staat nog steeds gepland voor het einde van dit jaar. Apple wil er dan in het eerste kwartaal van 2017 zijn intrek innemen. Het futuristische gebouw wat de vorm heeft van een ruimteschip biedt plaast voor ruim 12.000 man personeel.

Apple laat op de binnenplaats een grote tuin aanleggen. De tuin zou een ontmoetingsplaats moeten worden voor iedereen en dit zou het werk kunnen stimuleren volgens Apple. Voor verdere ontspanning komt er ook een fitnesruimte, basketbal en tennisveld. Parkeren is ondergronds net als veel kantoorruimtes. Het ondergrondse zou zoveel mogelijk met groen worden afgedekt om een natuurlijk landschap te creëren. Apple zou op de Campus ruim 7000 bomen planten.

Back To Top