skip to Main Content
Apple Gaat Samenwerking Aan Met Sonos

Apple gaat samenwerking aan met Sonos

Apple is een samenwerking aangegaan met Sonos om twee van zijn draadloze speakers te gaan verkopen in de Apple Stores. Het gaat om de populaire PLAY:1– en PLAY:5-speakers van Sonos.

“Apple Music on Sonos is a powerful experience, one we’re proud to bring directly to Apple fans at Apple Stores worldwide.”

De verkoop van deze speakers, de PLAY:1 kost 229 euro en de PLAY:2 kost 579 euro, zal binnenkort starten in de online Apple Store. De fysieke Apple Stores zullen de speakers van Sonos vanaf 5 oktober gaan verkopen.

Mocht je interesse hebben in één van deze twee speakers en deze willen kopen voor het eind van dit jaar, dan krijg je er een gratis Apple Music Gift Card voor drie maanden muziek luisteren via Apple Music erbij.

Back To Top