skip to Main Content
Apple Watch Hermès Introduceert Nieuwe Stijlen En Kleuren
Bron afbeelding: PR Apple

Apple Watch Hermès introduceert nieuwe stijlen en kleuren

Apple en Hermès introduceren de Apple Watch Hermès in nieuwe stijlen. Ook is er een uitgebreid assortiment van bandjes, zowel in het kenmerkende kleurenpalet van Hermès als in een reeks opvallende nieuwe kleuren. Bij deze collectie, waarbij het ontwerpproces volledig is gebaseerd op een gezamenlijk streven naar schoonheid en gebruiksgemak, wordt Apple Watch Series 2 gecombineerd met de prachtig afgewerkte leren bandjes in de kenmerkende stijlen van Hermès. De exclusieve wijzerplaten zijn geïnspireerd op de iconische Hermès-modellen Clipper, Cape Cod en Espace. Apple Watch Hermès is de ultieme tool voor een moderne levensstijl. Elegantie wordt hierbij gecombineerd met een smaakvolle eenvoud en optimale functionaliteit.

“Onze samenwerking is gebaseerd op een gezamenlijk denkproces en wederzijds respect. We hebben hetzelfde streven en willen onze ontwerpen continu vernieuwen en verbeteren”, zegt Jonathan Ive, Chief Design Officer bij Apple.

“We hebben dezelfde visie. We streven halsstarrig naar excellentie en authenticiteit en willen objecten maken die niet alleen mooi, maar ook relevant en functioneel zijn. Dit is een nieuwe stap in onze samenwerking”, zegt Pierre-Alexis Dumas, Executive Vice President bij Hermès en verantwoordelijk voor de artistieke koers.

Vormgeving
De uitgebreide Apple Watch Hermès-collectie bevat een nieuwe stijl: de Double Buckle Cuff in Swift- en Epsom-kalfsleer, die is geïnspireerd op een kenmerkend ontwerp van sandalen voor Hermès door Pierre Hardy, Creative Director bij Hermès op het gebied van schoenen en sieraden. Dit elegante sieraad voor de pols is verkrijgbaar in nieuwe kleuren, waaronder Rose Jaipur, Étoupe en Bleu Agate. Het nieuwe Single Tour Deployment Buckle-bandje is een nieuwe versie van een klassieke vorm. Hierbij wordt de elementaire eenvoud van het Hermès Barenia-kalfsleer gecombineerd met de moderne verborgen sluiting van Hermès, die je met twee knopjes aan de zijkant kunt openen. De klassieke Double Tour- en Single Tour-stijlen zijn dit najaar verkrijgbaar in frisse nieuwe kleuren, waaronder Anémone.

De nieuwe Apple Watch Hermès-modellen worden gecombineerd met Apple Watch Series 2. Dit horloge biedt gps, een waterbestendigheid tot 50 meter, een display dat twee keer zo helder is, een krachtige dual-core processor en watchOS 3. Daarnaast is er een exclusief sportbandje in de bekende oranje kleur van Hermès. Het waterbestendige sportbandje is licht en flexibel, voor ultiem comfort en een grote duurzaamheid tijdens het sporten. Ook is de unieke gravering ‘Apple Watch Hermès’ toegevoegd.

Beschikbaarheid
Apple Watch Hermès is vanaf vrijdag 23 september verkrijgbaar in Australië, België, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Italië, Japan, Macau, Rusland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland.

Back To Top