skip to Main Content
Teufel Introduceert De BAMSTER PRO

Teufel introduceert de BAMSTER PRO

Krachtig, compact, verpakt in een aluminium body en gewapend met de gloednieuwe Dynamore-techniek. Voor de BAMSTER PRO hebben de soundengineers van Teufel alles uit de kast gehaald om de dynamiek van een handzame bluetoothspeaker naar een hoger niveau te brengen.

De BAMSTER PRO is de eerste bluetoothspeaker in de premiumklasse die is uitgerust met Dynamore, een door Teufel ontwikkelde techniek die zorgt voor een zeer breed stereogeluid uit een compacte speaker. Deze technologie past de signalen in het linker- en rechterkanaal zo aan dat het waargenomen stereobeeld zo’n twee meter breder wordt. De Dynamore-functie is naar wens in en uit te schakelen op het overzichtelijke bedieningspaneel van de speaker.

Bluetooth 4.0 met aptX
Vanaf smartphone, tablet, pc of laptop: alle geluidssignalen worden in hoge kwaliteit gestreamd. Zo is de BAMSTER PRO overal te gebruiken, of dat nou in de keuken, op het kantoor of in de tuin is. Van Netflix, Spotify, YouTube tot en met Tidal, Soundcloud en Apple Music, bluetooth 4.0 zorgt voor een stabiele en draadloze verbinding die weinig batterij verbruikt. Door de integratie van een bluetooth-antenne zijn signalen lossless door te sturen tot een afstand van maar liefst twintig meter.

NFC Connect
Connecten met een smartphone is simpel met de ingebouwde NFC-functie. Houd een smartphone tegen de speaker aan en hij connect automatisch na een korte bevestiging. De BAMSTER PRO slaat zes profielen op in het geheugen. Is er een telefoon verbonden met de speaker, dan er door middel van de geïntegreerde microfoon gebeld worden via de BAMSTER PRO. De muziek stopt automatisch bij een inkomend gesprek en gaat weer verder als het gesprek afgelopen is. Het handsfree bellen werkt met iedere telefoon: iOS, Android of Windows.

Stevig design
De interne accu van de speaker wordt eenvoudig opgeladen door de BAMSTER PRO op het meegeleverde oplaadstation te klikken. Zodat je met een volle batterij er weer tien uur draadloos tegenaan kan. Want je kunt de bluetoothspeaker natuurlijk overal in het huis of op kantoor gebruiken, maar hij is ook gebouwd om zo in je tas te doen en mee te nemen. Daarom is deze Pro-versie voorzien van een gezandstraalde aluminium behuizing die tegen een flink stootje kan. De aluminium behuizing ziet er niet alleen strak uit, het vermindert bovendien ook nog eens vibraties die schadelijk voor het geluid zijn.

Maar is nog meer…!
Met een bijgeleverde 3,5-mm jackkabel, koppel je de speaker ook zonder bluetooth aan bijvoorbeeld een laptop of een LP-speler. De nieuw ontworpen LED-ring toont stijlvol het volume en de stand van de accu. Een nummer doorspoelen of op pauze zetten, kan gemakkelijk met de toetsen in de cirkel. Met de BAMSTER PRO heb je altijd en overal een multifunctionele speaker met power bij de hand met de BAMSTER PRO van Teufel.

Prijs, verkrijgbaarheid en levering
De BAMSTER PRO wordt geleverd met een bijpassende lader en is verkrijgbaar in het zilver of zwart. Voor 229,99 euro te koop op de website www.teufelaudio.nl en in de brandstore in de Amsterdamse Van Baerlestraat.

Back To Top