skip to Main Content

Reparatieprogramma’s voor de iPhone 6s en iPhone 6 Plus

Apple is recent gestart met twee reparatieprogramma’s, namelijk voor de iPhone 6 Plus en iPhone 6s. Bij de iPhone 6 Plus kunnen er problemen zijn met het aanraakscherm. Dit probleem is beter bekend onder de naam ’touch disease’. Volgens Apple zou dit probleem ontstaan als de telefoon gevallen is op een harde ondergrond. Om deze reden vraagt apple dan ook 167,10 euro voor de reparatie. Meer informatie over dit reparatieprogramma voor de iPhone 6 Plus is te vinden op de website van Apple.

Het tweede reparatieprogramma is bedoeld voor eigenaren van een iPhone 6s, die gemaakt zijn in de periode september en oktober 2015, en last hebben van het onverwachts uitvallen van de telefoon. Dit probleem komt door een defecte accu. Deze reparatie is gratis. Meer informatie kun je vinden op de website van Apple.

Back To Top