skip to Main Content
Teufel Introduceert De MUTE BT Koptelefoon

Teufel introduceert de MUTE BT koptelefoon

Teufel introduceert de MUTE BT, zijn tweede koptelefoon met actieve ruisonderdrukking biedt draadloos Bluetooth-gemak. Met een volledig opgeladen batterij kan deze headset 28 uur vooruit en is het daarmee de koptelefoon met de beste speelduur in zijn klasse. Zelfs zonder stroom speelt de MUTE BT met een kabel gewoon verder.

Alle feiten op een rij:

 • Gesloten HD Bluetooth-hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking
 • Actieve realtime ruisonderdrukking en passieve isolatie voor een optimale ruisonderdrukking
 • Bluetooth 4.0 met apt-X ® voor draadloze overdracht in CD-kwaliteit
 • 40-mm lineaire HD-drivers en neodymium magneten voor een gedetailleerd geluid met een nauwkeurige basweergave
 • Door middel van de speakerphone draadloos gesprekken voeren via telefoon, Skype, FaceTime of Whatsapp
 • Toetsen op de buitenkant van de koptelefoon voor muziekcontrole, volume en telefoonfuncties
 • Met opgeladen batterij 28 uur in de Bluetooth-modus met ruisonderdrukking te gebruiken
 • Verwisselbare batterij, snellaadfunctie en waarschuwingslampje bij lage batterij (LED en signaal)
 • Werkt als passieve headset via de meegeleverde kabel, zelfs bij lege batterij
 • Inclusief batterij, opbergdoos, kabel en vliegtuigadapter
 • Via www.teufelaudio.nl te verkrijgen voor €199,99

Hemelse rust binnen handbereik
Vooral als je op reis bent, is een hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking (ANC) een ware zegen. Door het indrukken van een toets verdwijnen storende geluiden als motoren van het vliegtuig, auto, bus of trein praktisch helemaal. Zo ontstaat er in het midden van het drukke dagelijkse leven een hemelse vrede. Muziek dient niet met het omgevingsgeluid te concurreren, maar helder en krachtig te klinken. Natuurlijk kan de ANC-functie worden in- en uitgeschakeld. De 40mm HD-driver en neodymium magneten zorgen voor een gedetailleerd geluid met een nauwkeurige basweergave.

Bluetooth voor meer comfort
De MUTE BT legt via Bluetooth 4.0 contact met de smartphone, tablet of pc; de apt-X-Codec zorgt voor de draadloze overdracht van CD-kwaliteit. De drie knopjes op het linkeroor zorgen voor de controle van het afspelen van muziek (volume, play/pause, vorige of volgende track). De geïntegreerde speakerphone wordt via deze knoppen aangestuurd en binnenkomende gesprekken worden via de headset aangenomen, afgewezen of beëindigd. Ten slotte kan men door middel van het aanraken van een knop de spraakondersteuning ‘Siri’ (iPhone) en ‘OK Google’ (Android) activeren en deactiveren.

Beste speelduur in zijn klasse
De MUTE BT is voorzien van een verwisselbare Lithium-ion batterij. Met een volledig opgeladen batterij kan de MUTE BT 28 uur in de Bluetooth- en ANC-modus worden gebruikt; met alleen de Bluetooth-modus zelfs 50 uur. In het geval van een lage batterijstand knippert een wit lampje en is een pieptoon te horen. Na deze signalen kan de batterij nog ongeveer een uur in de Bluetooth- en ANC-modus opereren. Wanneer de batterij helemaal leeg is, kan de MUTE BT worden gebruikt met de meegeleverde kabel.

Prijs en beschikbaarheid
De MUTE BT is vanaf heden via www.teufelaudio.nl verkrijgbaar voor een geadviseerde verkoopprijs van €199,99. De MUTE BT wordt geleverd in een opbergdoos. In de doos bevindt zich een vliegtuigadaptor, een kabel van 1.35 meter én een Micro-USB-oplaadkabel.

Back To Top