skip to Main Content
Bètaversie Van MacOS High Sierra Beschikbaar

Bètaversie van macOS High Sierra beschikbaar

Nadat Apple eerder de publieke bètaversie van iOS 11 beschikbaar heeft gesteld, heeft men nu ook inmiddels de publieke bètaversie online gezet voor macOS High Sierra. Ook bij deze laatste geldt dat je wel aangemeld moet zijn voor het bètaprogramma. Aanmelden en downloaden doe je via de website van Apple.

Het nieuwe macOS High Sierra biedt nieuwe coreopslag-, video- en graphicstechnologieën, zodat de Mac meteen ook klaar is voor toekomstige innovaties. macOS High Sierra heeft een geheel vernieuwd bestandssysteem en biedt ondersteuning voor High-Efficiency Video Coding (HEVC) en een update van Metal, de geavanceerde graphicstechnologie van Apple en de drijvende kracht achter van alles, variërend van machine learning tot het maken van virtual-reality content. Verder zijn een aantal apps verbeterd waar Mac-gebruikers dagelijks plezier van hebben, waaronder Foto’s, Safari en Mail.


Back To Top