skip to Main Content
Canon Introduceert Nieuwe 3-in-1 Printerserie

Canon introduceert nieuwe 3-in-1 printerserie

Canon Europe, heeft vandaag vier nieuwe multifunctionele 3-in-1 inkjet-printers geïntroduceerd waarmee gebruikers thuis kunnen printen, scannen en kopiëren. Deze PIXMA-serie biedt Wi-Fi-connectiviteit, is stijlvol, compact en gebruiksvriendelijk. De modellen in deze serie helpen gebruikers van elk verhaal schitterende prints te maken en helpen het hele gezin met alles van huiswerk tot fotoprints van dierbare familiemomenten.

Alle modellen in deze nieuwe PIXMA-serie zijn uitgerust met een reeks aan nieuwe kenmerken en functies, waaronder de slimme gebruikersinterface (UI), Auto Duplex Printing (dubbelzijdig printen), Wi-Fi- en BLE (Bluetooth Low Energy)-connectiviteit, waarmee ze thuis heel gemakkelijk schitterende fotoprints maken. Dankzij het stijlvolle en compacte ontwerp kan de printer in elke kamer worden geplaatst en kan iedereen ermee aan de slag. Naast een indrukwekkend hoge printkwaliteit stellen de vier nieuwe PIXMA-modellen het gezin in staat de creativiteit te vergroten met een aantal nieuwe, leuke functies, variërend van prints met een verborgen bericht tot vierkante fotoprints rechtstreeks vanaf Instagram.

De vier nieuwe printers in deze PIXMA-serie zijn:

  • De PIXMA TS5150 met een retailadviesprijs € 89,50, is een praktisch en betaalbaar model dat gebruikersvriendelijkheid een geheel nieuwe betekenis geeft. Dit model met FINE-technologie heeft een ontwerp met afzonderlijke inktcartridges en is ideaal om thuis documenten mee te printen.
  • De PIXMA TS6150 met een retailadviesprijs € 129,00, is een compact en veelzijdig model met 5 inktkleuren. Deze duurzame printer kan direct door iedereen in het gezin worden gebruikt.
  • De PIXMA TS8150 met een retailadviesprijs € 179,00, is een stijlvol ontwerp met een geheel nieuw 6-kleuren inktsysteem.
  • De PIXMA TS9150 met retailadviesprijs € 249,00, is het topmodel in deze nieuwe serie en is perfect voor schitterende fotoprints.

Eenvoudig in gebruik

Thuis met de kwaliteit van een fotolab schitterende fotoprints maken van die momenten die ertoe doen kan niet eenvoudiger. De gebruikersinterface is overzichtelijk en intuïtief in gebruik – de afmetingen van de displays variëren van 2,5 inch bij de PIXMA TS5150 tot een 5 inch touchscreen op de PIXMA TS9150. Deze slimme gebruikersinterface zorgt ervoor dat het configureren van de wireless-connectiviteit eenvoudig is en dat gebruikers in een oogopslag print- en papierinstellingen kunnen controleren. Dankzij de functie Auto Duplex Print zijn dubbelzijdige documenten snel te printen en wordt bespaard op papier. De tweevoudige papierinvoer stelt gebruikers in staat om in de voorste cassette normaal papier te plaatsen en de achterste te vullen met fotopapier.

Binnen enkele seconden foto’s delen dankzij verbeterde connectiviteit

De betrouwbare Wi-Fi-connectiviteit van deze vier PIXMA-modellen stelt gebruikers in staat binnen enkele seconden rechtstreeks te printen vanaf hun smartphone of tablet en biedt naast sneller printen ook meer flexibiliteit.

De Canon PRINT app zorgt ervoor dat voor printen, kopiëren of scannen niet langer een pc of Mac nodig is en stelt de gebruiker in staat alles eerst te bekijken voordat een print wordt gemaakt.

Met behulp van de Canon PRINT app stelt PIXMA Cloud Link gebruikers in staat documenten te uploaden naar en te printen vanaf sociale netwerken en populaire opslaglocaties in de cloud, zoals Google Drive. Of het nu gaat om printen of scannen, PIXMA Cloud Link is perfect voor fotoliefhebbers en Instagramfans die vanuit sociale kanalen fotoprints willen maken. Alle printers in deze PIXMA-serie ondersteunen prints in het traditionele vierkante formaat van Instagram en produceren fotoprints met en zonder witrand, zodat gebruikers thuis altijd het perfecte eindresultaat krijgen.

Back To Top