skip to Main Content
Goed 3e Kwartaal Voor Apple

Goed 3e kwartaal voor AppleApple heeft zijn derde kwartaalcijfers gepresenteerd en dat bleek beter dan dat analisten eerder hadden ingeschat. Het aandeel Apple ging gelijk met 5 procent omhoog.De kwartaalomzet van Apple was 45,4 miljard dollar en dat was een stijging van 7 procent ten opzichte van vorig jaar. De goede cijfers zijn vooral te danken aan de goede verkoop van de iPhone. Dit kwartaal waren er dat 41 miljoen stuks. Maar ook de verkoop van de iPad en de iMac gingen dit kwartaal omhoog. En was er een omzetgroei in de App Store en bij de streamingsdienst Apple Music.In China was er een lichte omzetdaling. Apple heeft in dit land veel concurentie van fabrikanten die vaak goedkopere smartphones op de markt brengen.

In het volgende kwartaal zou volgens CEO Tim Cook de omzet wel eens uit kunnen komen tussen de 49 en 52 miljard dollar. Dit zou mede komen door de nieuwe iPhone 8 die dan uitkomt en de feestdagen die er in dit kwartaal zijn.

Back To Top