skip to Main Content
Adobe Creative Meetup Op 26 Oktober

Adobe Creative Meetup op 26 oktober

Kom naar de Adobe Creative Meetup tijdens Dutch Design Week in Eindhoven en ontdek alle nieuwe producten en innovaties in Creative Cloud. Laat je inspireren door onze gastsprekers en maak kennis met honderden andere creative professionals. De agenda van de Creative Meetup wordt binnenkort gepubliceerd.

Tijdens de 16e editie van Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven kun je met eigen ogen zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. Van 21 t/m 29 oktober 2017 staan de deuren naar de toekomst open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en creatieve energie.

In het hart van DDW ligt het SintLucas, en daar laten wij op donderdag 26 oktober zien welke vernieuwingen er doorgevoerd zijn in Creative Cloud. Daarnaast geven wij je een kijkje in de keuken en tonen wij met welke experimentele technologie Adobe bezig is. De Adobe Creative Meetup wordt georganiseerd in samenwerking met de SintLucas creative community en is voor creative professionals gratis te bezoeken.

Meld je snel aan via de website want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Back To Top