skip to Main Content
IPhone 8 En IPhone 8 Plus

iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Apple heeft de iPhone 8 en iPhone 8 Plus geïntroduceerd tijdens het media-evenement, dat werd gehouden in het Steve Jobs Theater op het nieuwe Apple Park campus in Cupertino. De nieuwe modellen lijken het zelfde ontwerp en afmetingen te hebben als de oudere iPhone 7. Toch zijn er kleine maar belangrijke verschillen. Zo heeft de nieuwe iPhone 8 en het grotere Plus model een metalen rand en een glazen achterkant. Dit laatste is noodzakelijk omdat de nieuwe iPhone draadloos kan worden opgeladen. Apple maakt hier gebruik van de Qi-standaard. Het opladen met de Lightning kabel kan ook nog steeds.

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus maken gebruik van de A11 Bionic-chip, True Tone-weergave, en hebben beide een 12-megapixel camera om te kunnen fotograferen. Voor FaceTime maakt de nieuwe iPhone gebruik van een 7-megapixel camera. De iPhone 8 Plus heeft zelfs twee camera’s en een nieuwe technologie voor gezichtswaarneming, zodat je in de Portretmodus fraaie fotostudio-effecten kan maken. Beide iPhone’s zijn water‑ en stofbestendig (bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529).

De iPhone 8 en 8 Plus zijn verkrijgbaar vanaf 22 september. De prijzen zijn afhankelijk van de uitvoering, maar begint bij een bedrag van 809 euro.

Meer informatie van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus kun je vinden op de website van Apple.

Back To Top