skip to Main Content
Sneller Internet Bij Ziggo

Sneller internet bij Ziggo

Ziggo heeft bekend gemaakt dat het zijn internetsnelheid gaat verhogen vanaf 2 oktober. Mocht je nu als klant van Ziggo een snelheid hebben van 150 Mbit per seconde (Complete-pakket), dan zal dat dadelijk 200 Mbit zijn. Mocht je al 200 Mbit hebben (Max-abonnement), dan is dat dadelijk 250 Mbit. En mocht je al 300 Mbit (duurste abonnement) hebben dan vlieg je dadelijk met 400 Mbit over de digitale snelweg. De uploadsnelheid zal 5Mbit hoger uitvallen dan nu het geval is op de duurste variant na, deze krijgt een uploadsnelheid van 40 Mbit i.p.v. 30 Mbit.

Ziggo reset in oktober automatisch de modems van de gebruikers om deze nieuwe snelheden te kunnen doorvoeren. Echter kun je ook zelf je modem resetten om de nieuwe snelheid te activeren.

Back To Top