Best Director Nominee Steven Spielberg Arrives On The Red Carpet For The 85th Annual Academy Awards On February 24, 2013 In Hollywood, California. AFP PHOTO/FREDERIC J. BROWN        (Photo Credit Should Read FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images)

Apple gaat samenwerken met Steven Spielberg

Volgens de The Wall Street Journal heeft Apple het productiebedrijf Ablim Television van Steven Spielberg ingeschakeld om series en films te gaan produceren. Deze zou in samenwerking met NBC Universal nieuwe afleveringen van Amazing Stories gaan maken. Apple wil deze afleveringen via Apple Music gaan aanbieden. De serie dat een kruising is van science fiction, horror en fantasy, is afkomstig van Steven Spielberg en werd eerder uitgezonden in de jaren tachtig. Of Steven Spielberg zelf aan deze nieuwe serie van 10 afleveringen, met een budget van 5 miljoen dollar per aflevering, mee gaat werken al regisseur is onbekend.